Blogs

header-bottom Created with Sketch.

— Artikel

Wij laten VO-docenten groeien

Docent Direct gaat voor docenten in het voortgezet onderwijs op zoek naar een nieuwe school, een nieuwe functie of een uitdaging die beter aansluit. Wie twijfelt over zijn of haar huidige baan of carrière vindt in Docent Direct de juiste sparringpartner. Docent Direct is een arbeidsbemiddelaar die de persoon áchter de docent centraal zet. Jou als docent laten groeien. Zowel in je carrière als op persoonlijk vlak. Dat is het uitgangspunt.

 

Lees blog
Docent Direct is arbeidsbemiddelaar in het voortgezet onderwijs. Mask Quotes

— Docenten Vertellen

Een crisis waarin alle scholen en docenten samenwerken

Veel docenten in het voortgezet onderwijs draaien overuren. Lessen digitaliseren, contact houden met de leerlingen via Skype, mail of WhatsApp en ondertussen ook het eigen huishouden runnen en voor eventuele eigen kinderen zorgen. Pittige tijden, maar ook een periode waarin mooie initiatieven ontstaan, docenten elkaar meer helpen dan ooit en voor elkaar klaarstaan. Daarom 4 positieve verhalen van VO-Docenten vanuit heel Nederland. In deze vierde blog het verhaal van Lucelle Deneer-Comvalius uit Apeldoorn. 

Lees blog
Lucelle Deneer-Comvalius2 Mask Quotes

— Docenten Vertellen

Persoonlijk contact met en tussen je leerlingen

Veel docenten in het voortgezet onderwijs draaien overuren. Lessen digitaliseren, contact houden met de leerlingen via Skype, mail of WhatsApp en ondertussen ook het eigen huishouden runnen en voor eventuele eigen kinderen zorgen. Pittige tijden, maar ook een periode waarin mooie initiatieven ontstaan, docenten elkaar meer helpen dan ooit en voor elkaar klaarstaan. Daarom 4 positieve verhalen van VO-Docenten vanuit heel Nederland. In deze blog het derde verhaal van Natascha Janssen.

Lees blog
Natascha Janssen (1) Mask Quotes

— Docenten Vertellen

Digitaliseren moeten we leren. Nu is dé perfecte tijd

Veel docenten in het voortgezet onderwijs draaien overuren. Lessen digitaliseren, contact houden met de leerlingen via Skype, mail of WhatsApp en ondertussen ook het eigen huishouden runnen en voor eventuele eigen kinderen zorgen. Pittige tijden, maar ook een periode waarin mooie initiatieven ontstaan, docenten elkaar meer helpen dan ooit en voor elkaar klaarstaan. Daarom 4 positieve verhalen van VO-Docenten vanuit heel Nederland. In deze blog het verhaal van Zakia El Hani. 

Lees blog
Zakia El Hani2 (1) Mask Quotes

— Docenten Vertellen

Een economiekanaal voor heel Nederland

Veel docenten in het voortgezet onderwijs draaien overuren. Lessen digitaliseren, contact houden met de leerlingen via Skype, mail of WhatsApp en ondertussen ook het eigen huishouden runnen en voor eventuele eigen kinderen zorgen. Pittige tijden, maar ook een periode waarin mooie initiatieven ontstaan, docenten elkaar meer helpen dan ooit en voor elkaar klaarstaan. Daarom 4 positieve verhalen van VO-Docenten vanuit heel Nederland. In deze blog de eerste: Guido Schiebaan, economieleraar.

Lees blog
Guido Schiebaan Mask Quotes

Cookie melding

Onze cookies zorgen voor gebruiksgemak en analyseren websitegedrag. 

Textbaloon Doe jij al mee?