Over Docent Direct

Wij geloven in de potentie van docenten en scholen. Samen het beste onderwijs leveren. Docenten hebben als geen ander oog voor ontwikkeling. Een school heeft het voorrecht om die ontwikkeling een huis te mogen bieden. Zodat jongvolwassenen perfect voorbereid worden op hun toekomst. 

Erasmusburg
header-bottom Created with Sketch.

Wij werken persoonlijk

Centraal in onze aanpak staat de persoonlijke band met de docent en de school. Dat kun je alleen waarmaken als je zélf persoonlijk bent. Daarom werkt Docent Direct met een team van specialisten. We garanderen datgene wat we zelf ook zouden willen: persoonlijk, betrokken, betrouwbaar en direct. 

Initiatief

Berend Oostvogel is initiatiefnemer van Docent Direct: "Samen met ons team helpen we sinds 2016 docenten aan een nieuwe uitdaging in het onderwijs. Ons resultaat is een tevreden docent en een tevreden school. Sluit je ook bij ons aan. Dan kunnen wij als arbeidsbemiddelaar in het onderwijs voor je aan de slag."  

Hiervoor kun je het formulier hieronder invullen. Neem ook een kijkje op de LinkedIn-groep VO Docenten Onder Elkaar

Sluit je bij ons aanWat anderen zeggen

Jose Van Gastel Docent Direct Mask

José van Gastel

Docent

Quotes

Toen ik op dag 1 in Hulst begon, wees de directeur me op een doos die voor me klaar stond. Daarin zat een bos bloemen en een kaartje van Docent Direct: "Succes vandaag op je eerste werkdag". Dat maak je niet elke dag mee.

Swaens College (1) Mask

Ernst Varseveld

Directeur Swaens College

Quotes

Docent Direct werkt helder en transparant. De manier waarop zij docenten benaderen (persoonlijk en echt op de inhoud) is onderscheidend. Ik ben daar erg positief over. De samenwerking bevalt ons goed.

Coach Onderwijs Jor Den Besten Docent Direct Mask

Jor den Besten

Docentencoach

Quotes

Scholen vinden het lastig om een ‘lerende organisatie’ te zijn. Er is binnen een school vaak veel schroom om te leren van elkaar. Ik vind dat je je juist kwetsbaar moet durven opstellen. Dat betekent ook: collega’s in jouw les mee laten kijken.

We werken onder meer samen met

Cookie melding

Onze cookies zorgen voor gebruiksgemak en analyseren websitegedrag. 

Textbaloon Doe jij al mee?