Docent in het Voortgezet Onderwijs

Ha VO docent! Wij zijn Docent Direct. Een arbeidsbemiddelaar die het anders doet. Wij kijken of een docent écht bij de cultuur, sfeer en het beleid van de school past. Al 1.800 docenten doen mee. Jij ook? Bekijk in 5 stappen hoe het werkt. 

Werkwijze Docent Direct (1)
header-bottom Created with Sketch.
Inschrijven Docent Direct Icon

1. Sluit je bij ons aan

Je sluit je bij ons aan. Als school of als docent. Het maakt niet uit of je op dit moment wél of niet op zoek bent naar een baan. Als we je kennen, houden we je op de hoogte. Ook in de toekomst. Ruim 1.800 docenten en 320 scholen doen al mee. 

Sluit je aan
Groep Docent Direct

2. Bezoek de LinkedIn Groep

Via onze LinkedIn-Groep VO Docenten Onder Elkaar deel je jouw kennis, mening en ervaring met VO docenten. Wij introduceren om de maand een nieuw thema: blended learning, motiveren, werkdruk, carrière, en meer. Doe ook mee!

Bezoek LinkedIn Groep
Inspiratie Docent Direct

3. Wij sturen je updates

Docent Direct houdt jou op de hoogte. Als een vacature bij jou past. Of als we een interessant nieuwe thema's oppakken.

Bel Docent Direct

4. Jij stuurt ons een bericht

Je wilt meer uitdaging, extra werkzaamheden, een andere functie, of een nieuwe school. Stuur ons dan een bericht. Wij gaan met je in gesprek. En daarna gaan we gelijk voor je aan de slag. 

Match Docent Direct

5. Maak kennis

Wij nemen contact op met scholen die bij jou passen. Vervolgens regelen we een kennismaking. Als je wilt, dan gaan we mee. Ben je enthousiast? En de school ook? Dan ga je aan de slag. Het kan snel gaan.

Sluit je nu aan

Hét netwerk voor Docenten en Scholen in het Voortgezet Onderwijs

Ergens maak jij de volgende VO-stap in je carrière. Nu al. Over 2 jaar. Of over 5 jaar. Wanneer je ook verder wilt, wij vinden de beste match bij één van onze 320 aangesloten scholen.

we gaan voor je aan de slag

Dit willen we graag van je weten


Ook handig (maar hoeft niet)

Zij sloten zich ook aan

Jose Van Gastel Docent Direct Mask

José van Gastel

Docent

Quotes

Toen ik op dag 1 in Hulst begon, wees de directeur me op een doos die voor me klaar stond. Daarin zat een bos bloemen en een kaartje van Docent Direct: "Succes vandaag op je eerste werkdag". Dat maak je niet elke dag mee.

Swaens College (1) Mask

Ernst Varseveld

Directeur Swaens College

Quotes

Docent Direct werkt helder en transparant. De manier waarop zij docenten benaderen (persoonlijk en echt op de inhoud) is onderscheidend. Ik ben daar erg positief over. De samenwerking bevalt ons goed.

Coach Onderwijs Jor Den Besten Docent Direct Mask

Jor den Besten

Docentencoach

Quotes

Scholen vinden het lastig om een ‘lerende organisatie’ te zijn. Er is binnen een school vaak veel schroom om te leren van elkaar. Ik vind dat je je juist kwetsbaar moet durven opstellen. Dat betekent ook: collega’s in jouw les mee laten kijken.

Cookie melding

Onze cookies zorgen voor gebruiksgemak en analyseren websitegedrag. 

Textbaloon Doe jij al mee?